Hortipoint Digitalisering sierteelt zaterdag bij RTLZ op tv

  Digitalisering sierteelt zaterdag bij RTLZ op tv

  1

  Het tv-programma ’How it’s done’ van zakenzender RTLZ besteedt op zaterdag 7 juli aandacht aan de digitalisering van de sierteeltsector en welke rol online handelsplatforms daarin spelen. In de aflevering, die om 17:00 uur begint, komt daarbij onder meer Florismart aan bod, een gratis onafhankelijk handelsplatform dat kwekers en bloemisten bij elkaar brengt. Het platform wordt in de uitzending vergeleken met concurrenten.

  ’How it’s done’ is een programma van een half uur waarin RTLZ inspirerende ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren uitzendt. Dat gebeurt in documentaire stijl. De kijker krijgt verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen te zien die binnen de betreffende sector of beroepsgroep aan de orde zijn.

  Foto: Florismart

  In de uitzending van 7 juli staat de groente- en sierteeltsector centraal. Welke nieuwe technieken worden gebruikt om de groei van producten te bevorderen? Ondernemers uit de groente- en sierteeltsector vertellen over de ins en outs van hun bedrijf.

  Quincy von Bannisseht
  Quincy von Bannisseht is redacteur van het Vakblad voor de Bloemisterij. Voor onderwerpen op het gebied van onder meer handelspolitiek, economie, agribusiness, logistiek en marktontwikkelingen draait hij zijn hand niet om.

  1
  Reageer op dit artikel

  avatar
  1 Comment threads
  0 Thread replies
  0 Followers
   
  Most reacted comment
  Hottest comment thread
  1 Comment authors
  Tom Recent comment authors
  nieuwste oudste meest gestemd
  Tom
  Gast
  Tom

  Een heel slecht programma. Alleen reclameshow voor kleine bedrijven