Directie Van Woudenberg Tuinplanten uitgebreid met Marcel van Vemde


Met ingang van 01 januari 2021 is Marcel van Vemde toegetreden tot de directie van Van Woudenberg Tuinplanten. Van Vemde komt van HilverdaFlorist waar hij als Area Export Manager ervaring opdeed met het opzetten en uitbouwen van een internationaal netwerk.

Van Vemde wordt bij de vaste plantenkwekerij directeur new development en hr. Commercieel directeur blijft Rick van Woudenberg en Gerbert van Woudenberg behoudt de functie van operationeel directeur.

„Met ruim 30 jaar internationale ervaring brengt Marcel van Vemde veel kennis mee op het gebied van business development en internationale partnerships”, aldus Rick van Woudenberg. „Marcel kan een belangrijke rol vervullen in het verder ontwikkelen van onder andere de internationale relaties en samenwerkingen. We willen de internationale voorraadschuur zijn van vaste planten voor onze partners. Juist in een snel veranderende omgeving is ’partnership’ een belangrijke kernwaarde om samen met partners gestelde ambities waar te maken.”

Van Woudenberg Tuinplanten kent sinds 1 januari een driehoofdige directie. Marcel van Vemde (links), Rick van Woudenberg (midden) en Gerbert van Woudenberg. (foto: Van Woudenberg Tuinplanten)
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties