Discussie over duurzaam kweken in Biezenmortel

  Tijdens Meet&Green donderdagmorgen in Biezenmortel houdt vakblad De Boomkwekerij wederom een discussie over duurzaam kweken.

  Van 11.00 tot 12.00 vindt op het gastbedrijf van Meet&Green, Gebr. van Oirschot Tuinplanten in Biezenmortel, een rondetafelgesprek plaats over het actuele onderwerp.

  Voor de discussie zullen onder andere aan tafel schuiven: wethouder Eric van den Dungen (gemeente Haaren), belangenbehartiger Jan Veltmans (LTO Vakgroep Bomen en Vaste planten), kweker Joost van den Oever (Boomkwekerij M. van den Oever) en vertegenwoordigers vanuit onderzoek en de gewasbeschermingsmiddelenindustrie.

  Voorafgaand aan de discussie, van 10.00 tot 11.00 uur, geven partners van Meet&Green presentaties over hetzelfde onderwerp. Het middagprogramma van het regionale boomteeltevenement, inclusief verlenging van de spuitlicentie, begint om 13.00 uur.

  Twee weken geleden hield De Boomkwekerij eenzelfde discussie tijdens Meet&Green in Heythuysen, met andere gasten aan tafel. Lees het volledige verslag hiervan in het afgelopen vakblad, nr. 14.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties