DPD gaat Bakker-producten internationaal bezorgen

Bakker.com heeft een contract ondertekend met DPD, internationaal netwerk van pakketbezorgers. Dat belooft razendsnelle uitlevering van groene producten die online bij het bedrijf worden besteld.

Het contract met de DPDgroup gaat over ’next day delivery’ binnen een straal van 700 km rondom Bakker. „Als je vandaag bij ons tot 18.00 uur iets online bestelt”, zegt topman Erwin van Cooth van Bakker.com in een interview met dit vakblad,  „dan krijg je de bestelling de volgende dag geleverd.”

Door het contract met DPD komen er straks nog maar alleen DPD-vrachtwagens bij Bakker laden. Tot nu toe kwamen er verschillende transportbedrijven laden. DPD bezorgt dagelijks 5,2 miljoen pakketten in 230 landen. De groep bestaat uit meer dan 68.000 bezorgers en noteerde in 2017 een omzet van €6,8 miljard.

Het nieuwe Bakker is volop aan het transformeren van postorder naar e-commerce. Lees binnenkort een interview met Van Cooth over de transformatie en wat het bedrijf online en internationaal heeft bereikt.

Foto: Arno Engels

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties