Drie vakbeurzen ineen in Brussels Expo

Zoals bekend is de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht voor dit jaar gecanceld. De eerst volgende beurs volgens het Stay&Go-principe staat nu gepland voor 20 mei 2021 in Brussel. De beurs valt dan samen met de Vakbeurs Klimaat en Vakbeurs Mobiliteit.

Nadat eind september de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs werd gecanceld, bleek ook een aangepaste versie begin december niet haalbaar als gevolg van de tweede golf van coronabesmettingen. Deze beurs vindt nu plaats op 22 en 23 september 2021.

Toch is het misschien mogelijk om al in het voorjaar weer een fysieke beurs bij te wonen, en wel in Brussel. Dit jaar vinden daar drie beurzen tegelijkertijd plaats, namelijk Vakbeurs Openbare Ruimte, Vakbeurs Klimaat en Vakbeurs Mobiliteit. Plaats van handeling is de Brussels Expo in België.

Stay&Go

Ook hier wordt het Stay&Go-concept gehanteerd. Bezoekers vinden op de beursvloer twee kleuren. In de zwarte ‘STAY’ zones, waaronder ook alle stands vallen, kan men elkaar in een ruime opzet spreken. Via de groene ‘GO’ paden loopt men rustig over de beursvloer. De gangpaden, stands, en lezingenzalen zijn allemaal ingericht zodat men anderhalve meter afstand kan houden. 

Op dit moment geldt er in België geen maximum voor het aantal mensen op bijeenkomsten. Wel moet er anderhalve meter afstand worden gehouden. Dat betekent dat er beperkingen zijn. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te bezoeken, hanteert de beurs twee shifts per beursdag. Tijdens de registratie geeft men aan welke dag en welke shift men wil bezoeken. Aanmelden kan via de website.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties