De Boomkwekerij Markt Duitse transporteur schuift op richting handel

Duitse transporteur schuift op richting handel

0

Het Duitse transportbedrijf Trans M-Logistik is een nieuwe dienst gestart. Zij haalt niet alleen planten op bij kwekers maar kan deze ook stickeren, verdichten en vervolgens bij klanten afleveren.

Onder de naam Green Support Oldenburg biedt transportbedrijf Trans-M Logistik meer dan alleen logistieke diensten aan kwekers. Zij gaat ook waarde toevoegen aan de producten: onder andere verpakken, stickeren en kwaliteitscontrole van planten behoren tot de mogelijkheden. Ook het verdichten van karren voegt zij aan haar takenpakket toe.

Klanten, onder andere tuincentra, kunnen volgens het bedrijf rechtstreeks bij kwekers bestellen. Bijvoorbeeld via de webshop van een kweker. Vervolgens haalt het transportbedrijf de planten op en kan desgewenst de gevraagde diensten verzorgen.

Trans M-Logistik heeft vestigingen in Westerstede, Noord-Duitsland en in Aalsmeer. Tijdens IPM (Hal 11, G16) geeft het bedrijf meer uitleg over de dienst.

Bronnen: gabot.de, markt-in-gruen.de

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar