Vakblad voor de Bloemisterij Het vak Een kijkje in de keuken van een kassenbouwer

    Een kijkje in de keuken van een kassenbouwer

    0

    Een hectare kas telt gemiddeld 10.000 onderdelen. Als een van de weinige kassenbouwers maakt Gakon bijna al die onderdelen zelf. In de fabriekshal in Wateringen krijgen de poten, goten, dekroedes en verbindingsstukken vorm. Het bedrijf wil daarmee de uitstraling geven van een Nederlands kwaliteitsproduct dat op maat wordt geproduceerd. Hoe gaat dit fabricageproces in zijn werk? Een kijkje nemen in de keuken van een kassenbouwer? Dat kan vrijdag in Bloemisterij 39 of direct in het digitale magazine.

    Joef Sleegers
    Joef Sleegers werkt sinds 2006 bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Hij schrijft graag over innovatie en nieuwe technieken, en voelt zich thuis in een sector die ’verantwoord ondernemen’ serieus neemt.

    Reageer op dit artikel

    avatar