Hortipoint Eerste golfdag voor kwekers geslaagd

  Eerste golfdag voor kwekers geslaagd

  0

  De eerste Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij is zo succesvol gebleken, dat er een vervolg komt op Golfbaan Bentwoud.

  Totaal deden er 64 boomkwekers en vakgenoten mee aan de eerste editie afgelopen vrijdag: 35 stonden op de golfbanen en 29 volgden een golfclinic.

  De eerste prijs ging naar Jan-Curt Veerman (J. Veerman & Zn., midden op onderstaande foto in groene trui). De tweede prijs was voor Aad Vergeer (AMM Vergeer) en de derde prijs voor Danny Bijland (Mundo Verde). Columnist van dit vakblad Coen Dekkers haalde evenveel punten als Bijland, maar had gemiddeld meer slagen nodig om de holes te spelen. Er was ook nog een aanmoedigingsprijs en die ging naar Aad Wijsman en Rien van Tol.

  Vanwege enthousiaste reacties van de kwekers werd ter plekke gelijk de volgende editie gepland: op 9 november 2018, wederom op Golfbaan Bentwoud in Benthuizen.

   

  Foto’s: Golfbaan Bentwoud

  Arno Engels
  Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.

  Reageer op dit artikel

  avatar