De Boomkwekerij Markt Ex-marketeer Intertoys naar Bakker.com

Ex-marketeer Intertoys naar Bakker.com

0

De voormalige marketingdirecteur van speelgoedketen Intertoys is aangesteld bij Bakker.com om het groene postorderbedrijf te veranderen in een e-commerce platform.

Saskia Bax is nu chief marketing officer bij Bakker.com wat sinds het voorjaar een doorstart maakt onder leiding van een Nederlands ondernemersteam. Volgens Adformatie.nl gaat Bax een nieuw merk bouwen voor het bedrijf alsmede een nieuw marketingteam opzetten.

Bax was de laatste twee jaar marketingdirecteur bij Intertoys. Daarvoor was ze marketeer bij andere bekende retailmerken als Karwei en Hema.

’Grootste e-commerce platform’

Het was al eerder bekend dat de nieuwe leiding Bakker.com wil omvormen tot, wat ze noemt, ’het grootste e-commerce platform in groenproducten voor consumenten, andere partijen en retailers van Europa’. Daarbij zet het bedrijf in op voortzetting van de samenwerking met kwekers, zei woordvoerder Hans Faber nog in april.

Sinds die maand draait het bedrijf weer met als slogan ’Bakker.com is de grootste in groen. Direct van de kweker, met gemak thuis bezorgd, voor een faire prijs.’

Reageer op dit artikel

avatar