De Boomkwekerij Markt Florader is nieuw digitaal platform voor de boomkwekerij

Florader is nieuw digitaal platform voor de boomkwekerij

0

Florader is sinds kort online. Via dit mobiele digitale platform gericht op de boomkwekerij kunnen kwekers en handelaren volgens de ontwikkelaars handelen en communiceren in één overzicht.

De initiatiefnemers zijn Florader gestart om een aantal redenen. De huidige platforms zijn volgens hen niet in staat om de totale markt te bedienen waardoor beperkt inzage is in aanbod tussen verschillende regio’s en gewasgroepen. Zij noemen zichzelf een onafhankelijke partij die oplossingen ontwikkelt waar zowel grote als kleine boomkwekerijbedrijven van profiteren. Ook vinden zij dat andere platforms niet voorop lopen als het gaat om digitale ontwikkelingen. Het dashboard van Florader zorgt volgens hen voor overzicht en structuur in aanvragen en onderlinge communicatie.

In een persbericht zeggen de initiatiefnemers Arend den Hartog en Sander Stam: „Wij anticiperen op digitale trends en ontwikkelingen om vervolgens – met onze gebruikers – relevante oplossingen te ontwikkelen. Wij zien onszelf dan ook als het platform van de toekomst”

In het volgende nummer van De Boomkwekerij leest u meer over Florader. Dit nummer ligt 29 september bij abonnees op de mat.

 

 

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar