FloraHolland investeert miljoenen in fust, stapelwagens en mensen

FloraHolland investeert de komende tijd miljoenen euro’s in fust, stapelwagens en mensen. Dat zegt voorzitter van de RvC Jack Goossens deze week in het Vakblad voor de Bloemisterij.

Wat betreft fust gaat het om de aanschaf van 400.000 stuks fust 577. Bovendien komen er 11.000 nieuwe stapelwagens. Tijdens piekdagen was er afgelopen jaar te weinig fust. Doordat transacties steeds kleiner worden waren er ook te weinig karren voorhanden en in de verwerking in het klokproces te weinig medewerkers.

Goossens: „De dienstverlening naar leden en klanten is niet voldoende. We gaan de logistieke doorlooptijd van de klokverkoop verbeteren. In 2018 worden daarom miljoenen geïnvesteerd in mensen, karren en fust om de dagelijkse operatie beter te laten verlopen. Daarbij kijken we ook naar de processen op de piekdagen, om die beter te laten verlopen.”

De investering in fust, stapelwagens en mensen is de komende tijd een van de drie focuspunten van FloraHolland. De veiling wil ook de fusie tussen de VBA en (oud) FloraHolland afronden door de verschillen tussen de drie exportvestigingen aan te pakken en op te lossen. Het derde focuspunt is Floriday, het digitaal platform dat over twee weken op Trade fair wordt gelanceerd.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties