Flori

Breaking news was er afgelopen week!  FloraHolland pakt uit en gaat zich eindelijk goed bemoeien met de logistiek van bloemen en planten in Nederland. Dat werd ook tijd voor iemand die zich logistieke dienstverlener noemde, maar daarmee bedoelde dat ze een klein stukje bezorging deden na het klokproces.

Maar nu komt er Flori-way!! Eindelijk. Heel logisch ook trouwens. En een goed gevonden naam van de nieuwe joint venture! Ik hou ervan, maar ze geven ook een heleboel plannen voor de toekomst ineens prijs. Er zal in Flori-day vast en zeker een aparte betalingsmodule komen en u raadt het al, dat wordt Flori-pay.

En nu we dit weten kunnen we echt los; de verplichte milieu­registratie gaat Flori-spray heten. Door alle afgelaste beurzen gaan ze binnenkort op pad met veel monster­partijen, Flori-tournee. De aparte registratie van de verpakkingen? Flori-tray natuurlijk! 

Het nieuwe personeelsbeleid, toegankelijk voor de LGHBTQ-gemeenschap, dat wordt samengevat in Flori-gay.  De samenwerking met de CC-centrale en de kwaliteit van de karren? Flori-puree.

De discussie die net gestart is over nieuwe lidmaatschapsvormen? Dat valt gegarandeerd onder Flori-abonnee. Bent u een trouwe aanvoerder, van harte gefeliciteerd met Flori-­stay. Veel handel buiten de veiling om? Flori-away.

Praatsessies die gaan over nieuwe ontwikkelingen binnen de coöperatie? U wordt uitgenodigd op de Flori-thee. Grote potentiële nieuwe aanvoerders: Flori-fiancee. Goeie ideeën, die bijna klaar zijn voor de lancering, die schalen we onder een Flori-wee. O ja, alles wat niet onder A1-kwaliteit valt komt voortaan samen in Flori-kwee.

Alle presentaties worden trouwens voortaan gedaan door Flori-Wilfred-Genee. De auto van Steven van Schilfgaarde? De Flori-slee. Kleine aanvoerders? Flori-klapvee.

U denkt dat ik hier grapjes maak? Dat valt reuze Flori-mee.  

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties