Fysieke en online spuitlicentiebijeenkomsten

Delphy organiseert komende maanden diverse spuitlicentiebijeenkomsten met de laatste actualiteiten en ontwikkelingen in de gewasbescherming in de boomteelt en vasteplantenteelt. Er zijn zowel fysieke zaalbijeenkomsten als online-bijeenkomsten.

Vorig jaar heeft Delphy alle winterbijeenkomsten online moeten gegeven. „Kwekers konden thuis vanachter hun eigen computer deelnemen. Dat was wennen, maar is diverse kwekers goed bevallen. De groepjes zijn wat kleiner en het bespaart reistijd. Anderen gaven aan toch voorkeur te hebben voor fysieke bijeenkomsten. Daarom organiseren we dit jaar beide mogelijkheden”, aldus Wilco Dorresteijn.

In ’Actualiteiten gewasbescherming’ behandelen teeltadviseurs de actualiteiten van het afgelopen gewasbeschermingsseizoen en de nieuwe ontwikkelingen voor het komende jaar. Deze bijeenkomsten valt in de categorie teelt.

Daarnaast organiseert Delphy bijeenkomsten in de categorie ’Techniek en veiligheid’. Hierin gaat het over het veilig omgaan met gewasbeschermingsmiddelen voor toepasser en omgeving, en is er aandacht voor ontwikkelingen in spuittechniek en milieuwetgeving.

Actuele data en aanmelden kan op de site van Delphy.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties