De Boomkwekerij Corona Garden Trials and Trade 2020 geannuleerd

Garden Trials and Trade 2020 geannuleerd

0

De 3e editie van Garden Trials and Trade gaat niet door. Door de huidige situatie rondom het Coronavirus heeft de organisatie besloten dat het niet verantwoord is om het evenement door te laten gaan.

Doordat de ontwikkelingen rondom Corona met de dag veranderen en de overheid eerder deze week besloot om alle evenementen tot 1 juni te verbieden, heeft de organisatie de beslissing genomen om het event dat begin juni op de agenda stond af te blazen.

Jos van Lint namens de organisatie: „De afgelopen dagen heeft ons geleerd welke risico’s er zijn op het gebied van gezondheid. Het is dan ook niet verantwoord om begin juni een event als Garden Trials and Trade te laten doorgaan. Wij betreuren dit besluit en hopen op betere tijden. Wij wensen iedereen gezondheid toe en sterkte in deze moeilijke tijd.”

Eerder deze week maakte ook de organisatie van de FlowerTrials al bekend dat het evenement, dat gelijktijdig met de Garden Trials and Trade is, werd geannuleerd.

Ketura Sikken
Ketura Sikken is sinds 2008 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Zij schrijft voornamelijk over sortiment, gewasbescherming en duurzaamheid.

Reageer op dit artikel

avatar