Gebr. Van der Salm genomineerd voor Dutch Flower Awards 2018

Dutch Flower Group (DFG) heeft de kwekers bekend gemaakt die zijn genomineerd voor de Dutch Flower Awards 2018. Onder hen lavendelkweker Gebr. Van der Salm uit Boskoop.

De Dutch Flower Awards worden uitgereikt in de categorieën snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers. Dit jaar staat bij de verkiezing het thema duurzaamheid centraal.

In de categorie planten is lavendelkweker Geb. Van der Salm genomineerd, naast Ammerlaan-Sosef met bloeiende kamerplanten en Fachjan met tropische kamerplanten.

De kwekers Leybaert uit België (diverse tuinplanten), Plantas Ornamentes de Costa Rica uit Costa Rica (decoratief groen) en Tambuzi uit Kenia (geur- en tuinrozen) zijn dit jaar de genomineerde buitenlandse partners voor de Dutch Flower Awards.

In de categorie snijbloemen zijn genomineerd: Karel Bolbloemen (Tulp), Van Helvoort (Chrysant) en Vreeken Bouvardia (Bouvardia).

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer op donderdag 8 november om 15.00 uur op de DFG-stand 15.2.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties