Vacaturebank Gemeente Almelo zoekt Senior werkvoorbereider

  Gemeente Almelo zoekt Senior werkvoorbereider

  0

  Almelo is een stad met veel gezichten en met karakter. Een tikkeltje eigenzinnig en tegelijk nuchter. Die eigenschappen zoeken we ook in de mensen die bij ons komen werken. Professionals die midden in de maatschappij staan. Het belang van de stad staat namelijk voorop bij alles wat we doen. We werken van buiten naar binnen en zoeken samen met inwoners en ondernemers naar hoe we Almelo blijvend kunnen verbeteren.

  Wil jij de stad Almelo groener maken en een bijdrage leveren aan de voorbereiding? Werk jij graag in een sterk veranderende en dynamische omgeving? Dan ben jij wellicht de nieuwe medewerker van het team Advies en Projecten die alle cultuurtechnische projecten in de openbare ruimte van de gemeente Almelo realiseert!

  Wij zijn op zoek naar een:

  Senior werkvoorbereider (groen/cultuurtechniek)

  36 uur per week

  Wat ga je doen?

  Als senior werkvoorbereider groen/cultuurtechniek werk je, samen met de projectleiders, opzichters en collega- werkvoorbereiders aan diverse projecten in de openbare ruimte. Denk hierbij aan reconstructies, uitbreidingen, of specifiek aan technische inrichting van boomstandplaatsen of oplossingen voor berging van hemelwater. Daarnaast zorg je voor de bijbehorende calculaties en bestekken voor de uitvoering. Voor de kleinere werken treed je op als projectleider.

  Wat vragen wij van jou

  • Een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld Hogeschool Larenstein, Tuin – Landschapsinrichting) met kennis van het gemeentelijk groen
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Ervaring met Microstation/ Autocad
  • Kennis van RAW-systematiek incl. bestekprogramma (Bakker & Spees)
  • Kennis van MS-Office
  • Proactief en zelfstandig kunnen werken
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden

  Wat bieden wij jou?

  Een uitdagende functie binnen het team Advies en Projecten waar volop ruimte is om je persoonlijk te ontwikkelen en waar je samen gaat werken binnen een energiek en sociaal team. Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vaste overeenkomst.

  Het salaris is afhankelijk van je ervaring, opleiding en competenties bedraagt en is ingeschaald in functieschaal 9 (max. € 3.968 bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

  Voor meer informatie en om te reageren, KLIK HIER

  Reageer op dit artikel

  avatar