Gezondheid dwingt Lex Ebus tot aftreden bij VGB

  Lex Ebus die sinds juni 2016 voorzitter is van VGB (Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijprodukten) treedt, om gezondheidsredenen, per direct af. Cees van der Meij, directeur grootaandeelhouder van Royal Lemkes uit Bleijswijk, wil het voorzitterschap ad-interim op zich nemen.

  Ebus heeft VGB de afgelopen twee jaar door een roerige tijd geloodst en het bestuur is hem daar zeer erkentelijk voor.

  Onder leiding van Lex Ebus heeft een reorganisatie plaatsgevonden en is de VGB gestart met een herijking van taken en activiteiten. Lex Ebus blijft als bestuurslid betrokken bij de VGB.

  Het bestuur van VGB is verheugd te kunnen melden dat de heer Cees van der Meij, directeur grootaandeelhouder van Royal Lemkes uit Bleijswijk, het voorzitterschap ad-interim op zich wil nemen. Het bestuur draagt hem hiertoe voor aan de Algemene ledenvergadering die op 14 juni a.s. plaatsvindt.

  Vooruitlopend op de ledenvergadering neemt Cees van der Meij het stokje al over van Lex Ebus. VGB is ervan overtuigd dat hij samen met het bestuur en de directie een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verder uitwerken van de VGB-visie en bij een aantal ontwikkelingen in de sierteeltsector waar VGB op korte termijn grote stappen denkt te kunnen nemen.

  VGB is de brancheorganisatie voor de binnenlandse, importerende en exporterende groothandel in bloemen en planten. Haar leden hebben een jaaromzet van € 3,5 miljard in deze branche.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties