’Goede editie GrootGroenPlus, maar liever anders gezien’

Beursvoorzitter David Bömer zei tegen het einde van de eerste digitale editie van GrootGroenPlus dat hij de beurs graag anders had gezien. Toch blikte hij tevreden terug. „Voor ondernemers hebben we digitaal een compleet pakket aan informatie gebracht.”

De digitale editie van GrootGroenPlus kwam deze week in de plaats van de jaarlijkse fysieke beurs. Beursvoorzitter Bömer had vanzelfsprekend liever een fysieke beurs gezien, maar sprak op vrijdagmiddag van een ’hele goede editie van GrootGroenPlus’.

’Alles kunnen laten zien’

Hij bedankte de 155 deelnemende bedrijven voor hun inzet evenals het team van GrootGroenPlus. „Planten en bedrijven, alles waar het bij de beurs om gaat hebben we kunnen laten zien. Via Varb was er een digitale koppeling met het aanbod, we hebben nieuwigheden laten zien en producten via de Roadshow. Verder zijn er diverse onderwerpen besproken. Ik denk dat we voor ondernemers een compleet pakket aan informatie hebben gebracht.”

Beursvoorzitter David Bömer had vanzelfsprekend liever een fysieke editie van de beurs – zoals op deze foto – gezien. (foto: Arno Engels)

Het programma van GrootGroenPlus zoals dat deze week live is uitgezonden is binnenkort via youtube terug te kijken.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties