De Boomkwekerij Markt Good Roots wint Studieclub Innovatieprijs

Good Roots wint Studieclub Innovatieprijs

0

Good Roots, het initiatief van acht boomkwekers uit de regio Boskoop om traditioneel gekweekte heesters te promoten, heeft de Studieclub Innovatieprijs gewonnen.

Nadat de stemmen waren geteld, zowel online als tijdens het kwekerscafé van dinsdagavond 20 februari, bleek dat Good Roots zich de winnaar mocht noemen van de Studieclub Innovatieprijs. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Studieclub Greenport Boskoop aan de beste innovatie in de regio.

Wethouder Kees van Velzen, die de prijs mocht uitreiken, noemde authenticiteit een belangrijk verkoopargument. „Als ik op vakantie ben koop ik ook graag een regionaal biertje. Het initiatief Good Roots, in combinatie met het label From Boskoop, kan je daarmee vergelijken. Ja, dit gaat echt wat worden”, aldus de wethouder.

Tijdens de voorjaarsbeurs van Groen-Direkt werd Good Roots onlangs al gelanceerd.

De wortelborstel van boomkweker Ad Looman en het initiatief Back on Track, dat onderzoek doet naar vervoer per spoor, grepen naast de innovatieprijs.

 

 

 

 

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar