Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends Gratis boeket met brassica voor bloemisten

  Gratis boeket met brassica voor bloemisten

  0

  Bloemisten kunnen deze maand gratis een boeket brassica aanvragen. Promotiecommissie Seizoensbloemen en veredelaars Takii en Evanthia geven ruim 5500 boeketten weg en willen hiermee de bekendheid van sierkolen vergroten bij de bloemist.

  In het recente inspiratiemagazine ‘365 dagen bloemen’ zijn in ruim 5.500 exemplaren speciale antwoordkaarten meegenomen, waarmee bloemisten een monsterboeket brassica kunnen aanvragen. De helft van de kaarten is in het buitenland verspreid onder bloemisten en de andere helft is in  Nederland gebleven. De promotiecommissie en veredelaars willen met deze actie bloemisten kennis laten maken met de nieuwe generatie sierkolen.

  Kweker Eduard Daling is  blij met deze grootschalige ‘monsteractie’: „Ik merk vaak dat bloemisten hebben een vooringenomen houding hebben over Brassica. Door de bloemist het product aan te bieden, wordt de drempel voor hen verlaagd en worden de verkoopkansen voor de sierkool verhoogd. Zien is geloven.”

  Kweker Corné van Aert kijkt uit naar de reactie van de bloemist. „Ik ben benieuwd of de nieuwe vormen en kleuren de creativiteit van de bloemist stimuleren. Ik hoop vooral dat de bloemist de Brassica ervaart als een toegevoegde waarde in hun assortiment en als impuls voor hun boeketten.”

  Reageer op dit artikel

  avatar