Green Connector: nieuw initiatief voor sierteelt wereldwijd

  Martha Kastelein is begin dit jaar gestart met Green Connector. Met haar nieuwe initiatief ondersteunt ze ondernemers in de bloemen- en plantensector overal ter wereld. Ze houdt voor hen de nieuwste ontwikkelingen en trends in de gaten en helpt ze bij projecten. ‘Ik fungeer als een soort spin in het web.’

  Martha kwam op het idee voor Green Connector omdat ze zag dat groenprofessionals wereldwijd door afstand of tijdgebrek aan veel dingen niet toekomen. ‘Dat varieert van het bezoeken van beurzen of leveranciers tot marktonderzoek en praktische zaken als het vinden van nieuwe producten of het coördineren van zendingen. Ik merkte dat ondernemers in bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland of Noord-Amerika het fijn vinden om een vertrouwd iemand te hebben die in Europa voor ze werkt. Ik kom zelf uit die wereld, dus ik weet hoe dat is.’ Ze werkte jarenlang in het familiebedrijf Pottery Direct.

  Abonnement op trends

  Green Connector werkt samen met trendforecasters, die de markt en toekomstige veranderingen in de gaten houden. Omdat veel ondernemers niet de tijd hebben om daarvan voortdurend op de hoogte te blijven, biedt Martha een trendabonnement aan.

  Bron en foto: Green Connector

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties