Green Trade Center viert funderingsfeestje

  Het Green Trade Center moet een uitnodigende, toonaangevende en vooral inspirerende plek, worden waar zowel wederverkopers (bloemisten, tuincentra, concept stores, groothandels, hoveniers en webshops) als leveranciers van bloemen, planten en accessoires elkaar kunnen ontmoeten. Maar vooral een centrum waar alles te vinden is om de consument te verleiden méér bloemen en planten te kopen.

  De plannen lagen er al even, zijn het laatste jaar flink aangescherpt en verder uitgewerkt, met als resultaat dat op 9 maart een funderingsfeestje werd georganiseerd samen met kwekers en andere ketenpartners.

   

  Waterdrinker

  Initiatiefnemer van het Green Trade Center is groothandel en exporteur Waterdrinker Aalsmeer, met support van Dobbe Flowers en Agora Group voor de bloemen. De twee directieleden van Waterdrinken – Bob Moria en Mariska Foppen – hebben alles op alles gezet om het huis van de kweker er te laten komen.

  De ontwikkeling en bouw zijn in handen van VolkerWessels-ondernemingen Kondor Wessels Projecten en Boele & van Eesteren.

   

  Bron en foto’s: Waterdrinker