Green Unplugged komt met leerlingen naar regio Boskoop

  Green Unplugged laat middelbare scholieren kennis maken met carrièrekansen in de groene sector. Op 9 maart worden zo’n 100 leerlingen op bedrijfsbezoek verwacht in de regio Boskoop.

   

  Na eerdere edities van Green Unplugged in de regio’s Aalsmeer en Rijnsburg kunnen ditmaal leerlingen van middelbare scholen uit de regio van het Groene Hart kennis maken met de groene sector. Naast bedrijfsrondleidingen kunnen zij deelnemen aan workshops op het gebied van duurzaamheid, internationale handel, ict, genetica, techniek teelt een tuinaanleg.

   

  Aanmoedigen

  Green Unplugged is een initiatief van Groen onderwijscentrum met het groene bedrijfsleven. Binnen Groen onderwijscentrum werken bedrijfsleven, onderwijs en overheidspartijen samen om jonge mensen aan te moedigen om voor een carrière in de tuinbouw te kiezen.

   

  Deelnemers

  De bedrijven in de regio Boskoop die hun medewerking hebben toegezegd zijn: AgroPoli (advies), GreenLink, Gebr. Van der Salm, Jan Spek Rozen, Groengroep (hovenier), Kolster, Koos Buitenhuis Boomkwekerij, Boomkwekerij Out, Groen-Direkt, M. van der Spek Groep (hovenier) en Hoogeveen Plants.