GreenTech toont fiberglass-dek, minidrones en meer

Een kasdek van fiberglass en minidrones om insecten te bestrijden behoren tot de noviteiten die GreenTech volgende week laat zien in RAI Amsterdam.

De vakbeurs laat van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 juni de laatste technologische ontwikkelingen in de (glas)tuinbouw zien.

Een van de noviteiten betreft een kasconstructie van fiberglass, ofwel kunststof met glasvezel versterkt, van Piet Bom Innovations. Fiberglass biedt volgens het bedrijf diverse voordelen ten opzichte van het gebruikelijke aluminium. Voor de productie is bijvoorbeeld veel minder energie nodig en fiberglass voorkomt sterke condensvorming.

PATS Indoor Drone Solutions toont de minidrones waarmee het bedrijf nu proeven begint in de teelt van gerbera en chrysant: bedoeling is om de minidrones in te zetten in de bestrijding van Turkse mot.

GreenTech laat nog veel meer noviteiten en innovaties zien, klik hier voor een overzicht. Daarnaast is er een uitgebreid programma met sprekers. Zo zal bijvoorbeeld Henk Stigter van de Nederlandse ambassade in Beijing spreken over vergroening van Chinese steden.

Foto: PATS

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties