Griffioen Wassenaar annuleert huisbeurs

De huisbeurs van vaste plantenkweker Griffioen Wassenaar op 8, 9 en 10 oktober gaat niet door. „We proeven helaas te veel terughoudendheid bij onze klanten”, zegt algemeen directeur Stefan Verbunt.

Een paar jaar sloeg Griffioen Wassenaar haar huisbeurs over, maar dit jaar in oktober stond er weer een op de planning. De vaste plantenkweker wilde zowel retailers als klanten op de aanlegmarkt uitnodigen.

„Bij gemeenten wordt thuiswerken gepropageerd en daarmee is het de vraag hoeveel vertegenwoordigers van gemeenten op onze huisbeurs afkomen”, zegt Verbunt. „Ook vertegenwoordigers van buitenlandse retailers reageerden terughoudend.”

Griffioen Wassenaar wilde nieuwe ontwikkelingen tonen, sprekers uitnodigen, interactieve sessies met bezoekers houden, en in samenwerking met partners van de beurs ook een partnerdag maken. „Maar de organisatie kost veel tijd, geld en energie en op dit moment zijn de ontwikkelingen rondom COVID-19 dusdanig dat het onzeker is dat we de doelstellingen van de beurs halen. En als ik de corona-protocollen van de gemeente zie, dan moet je toch heel wat optuigen. We hadden er zin in, maar onze huisbeurs is nu niet te realiseren.”

Griffioen Wassenaar hoopt dat volgend jaar haar huisbeurs wel kan doorgaan. Klanten kunnen wel individueel een afspraak maken om het bedrijf te bezoeken.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties