De Boomkwekerij Markt Digitalisering heeft geen invloed op beursaantal Groen-Direkt in 2018

Digitalisering heeft geen invloed op beursaantal Groen-Direkt in 2018

0

„Wellicht dat onder invloed van digitalisering  het aantal beurzen in de toekomst afneemt, maar in 2018 zeker nog niet”, zegt Gert Koert, mede-directeur van Groen-Direkt. De afzetorganisatie maakte recent haar beurskalender voor 2018 bekend.

In 2018 organiseert Groen-Direkt 30 beurzen: hetzelfde aantal als dit jaar. „We zijn niet blind voor de toenemende digitalisering en volgen de ontwikkelingen op de voet”, zegt Koert. „We kijken ieder jaar kritisch naar het aantal beurzen dat we willen organiseren. De afgelopen twee jaar zien we een toename van het resultaat van zowel het beursbezoek als klanten die online bestellen. Juist die combinatie werkt heel goed.”

Toch sluit Koert niet uit dat in de toekomst het aantal beurzen gaat afnemen, maar volgend jaar zeker nog niet. „Het is bijzonder om te zien dat juist in de zomerperiode meer gebruik wordt gemaakt van onze beurzen. Juist in de zomer luistert het bloeistadium erg nauw. Planten worden door consumenten – en daardoor ook door onze klanten – steeds rijper gekocht en klanten laten hun inkopen graag afhangen van wat ze op de monsterbeurs gepresenteerd zien.”

Bekijk hier de beurskalender van Groen-Direkt voor 2018.

 

Reageer op dit artikel

avatar