De Boomkwekerij Nieuws Groen-Direkt laat vanaf 7 april één-stuks-monsters zien

Groen-Direkt laat vanaf 7 april één-stuks-monsters zien

0

Groen-Direkt past haar formule als gevolg van de coronacrisis aan. Vanaf 7 april is van aangeboden partijen één plant te zien. Er mogen maximaal twee klanten tegelijk – en op afspraak – naar binnen.

Als gevolg van de coronarichtlijnen is het voor Groen-Direkt tot 1 juni niet mogelijk om haar reguliere beurzen te houden.

Als alternatief kiest Groen-Direkt vanaf 7 april voor een doorlopende één-stuks-monsterpresentatie. Om de twee weken wordt de presentatie ververst, evenals de foto’s.
Klanten kunnen vijf dagen per week – op afspraak – de presentatie bezoeken. Er worden niet meer dan twee klanten tegelijk binnen gelaten.

’Blik op de plant belangrijk’

„Er blijft een sterke behoefte bij klanten om het aanbod op locatie te bekijken en te vergelijken. Een blik op de plant, ook om de verkoopwaarde te bepalen, is een belangrijke beslissingsfactor voor onze klanten”, aldus directeur Taaf Rosbergen.

Klanten kunnen tijdens de presentatie via de reguliere bestelapplicatie bestellen. Verder is het sortiment ook via de webshop beschikbaar. Op 17 maart vond de laatste fysieke beurs van Groen-Direkt plaats. Rosbergen gaf toen al aan met het aanbod van die beurs een aantal weken – met name digitaal – vooruit te willen gaan.

Op 17 maart hield Groen-Direkt haar laatste fysieke beurs. Veel klanten lieten het toen door de coronacrisis al afweten. Vanaf 7 april zijn geen lagen, maar is één plant per partij te zien.
Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar