Groenbeurs Zundert gaat in januari niet door, zomereditie wel in beeld

Groenbeurs Zundert, de voorjaarseditie van GrootGroenPlus, gaat niet door. De beurs stond op de kalender voor 19 en 20 januari. De organisatie onderzoekt de mogelijkheden voor een editie in juni 2022.

Groenbeurs Zundert gaat vanwege de huidige situatie en verwachtingen omtrent corona fysiek niet door. De organisatie zegt de deelnemers wel extra digitale aandacht te gaan geven rondom het beurstijdstip van 19 en 20 januari.

De beursorganisatie onderzoekt met deelnemers de mogelijkheden voor een zomereditie medio juni 2022. Daarbij wordt ook gezocht naar aansluiting met andere (internationale) beurzen.

Kweker Didier Hermans (midden) tijdens een eerdere editie van Groenbeurs Zundert, in gesprek met een Belgische klant. Dit jaar gaat de beurs fysiek niet door. (Foto: Ron Barendse)

Op inkoop in het zuiden

De laatste jaren werken in januari vier beurzen samen onder de vlag ’Op inkoop in het zuiden’. Dit zijn naast Groenbeurs Zundert ook Groenbeurs Haaren, Groenbeurs Brabant en Treevention.

Groenbeurs Haaren gaat vooralsnog door. „Maar dat kan in deze tijden zomaar veranderen”, zegt Ilse Verstijnen namens de organisatie.

Bij Treevention gaat de lagenbeurs in ieder geval door. Of er ook kwekersstands aanwezig zullen zijn is nog onzeker, maar de organisatie acht de kans groot dat deze er níet gaan komen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties