Groene Sector Vakbeurs verschuift naar maart

De komende editie van De Groene Sector Vakbeurs, die gepland stond voor 11, 12 en 13 januari in Evenementenhal Hardenberg, wordt noodgedwongen verplaatst naar 8, 9 en 10 maart 2022. Dit vanwege de verlenging van de overheidsmaatregelen.

Nu de zogenoemde avondlockdown door de overheid is verlengd tot en met 14 januari 2022 is het onmogelijk geworden om De Groene Sector Vakbeurs op de oorspronkelijke datum door te laten gaan. Ramon Schlepers van Easyfairs: „Een zeer groot deel van de bezoekers bezoekt elk jaar De Groene Sector Vakbeurs in de avonduren. Om dezelfde kwaliteit en toegevoegde waarde te kunnen bieden zoals men gewend is van onze beurs, is een avondopenstelling noodzakelijk.”

Boosterprik

Beursorganisatie Easyfairs verwacht dat verplaatsing naar 8, 9 en 10 maart 2022 voldoende kans van slagen heeft om de beurs dan wél door te laten gaan. Ramon Schlepers: „Zoals dinsdag aangekondigd in de persconferentie wordt de boostercampagne ontzettend versneld, waardoor elke 18+’er half januari al zijn of haar boosterprik kan hebben gehad. Dat biedt perspectief en we verwachten dan ook dat in maart in ieder geval weer meer ruimte is en de huidige avondlockdown verleden tijd zal zijn.”

Volgens Schlepers is er voldoende animo voor de beurs: „Als ik de afgelopen maanden tijdens de contacten met bezoekers en exposanten iets heb geproefd, dan is het wel de behoefte om elkaar na ruim 2 jaar weer te ontmoeten.”

Voor de 2023-editie keert de beurs weer terug naar de vertrouwde datum op 10, 11 en 12 januari 2023.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties