Groene toekomst centraal op kennis- en netwerkdag

De landelijke kennis- en netwerkdag van LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen belicht dit jaar de toekomst van onder andere gewasbescherming en biostimulanten.

De kennis- en netwerkdag begint om 12.00 uur met jaarvergaderingen van de cultuurgroepen Fruitgewassen, Vaste planten en Zomerbloemen, Laanbomen en Bos- en haagplantsoen, tot 15.00 uur.

Daarna gaan diverse sprekers de toekomst belichten. Zo laten Piet Boonekamp (directeur Artemis) en Jo Ottenheim (secretaris Nefyto) ontwikkelingen zien op het gebied van gewasbescherming en biostimulanten. Ook geven ze antwoord op de vraag of je in open teelten ziekten en plagen voldoende biologisch kunt bestrijden.

Daarnaast komt onder andere Peter Loef (LTO-specialist arbeid) aan het woord over personeel vinden en binden, en Johan Zwemmer (Flynth) over voortzetting van je bedrijf in de toekomst.

De kennis- en netwerkdag vindt woensdag 18 december bij Plantion in Ede plaats. Dagvoorzitter is Linda Hoogendoorn-Veelenturf (directeur Stichting Beurshal/VARB). Bekijk hier het volledige programma.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties