De Boomkwekerij Nieuws GrootGroenPlus biedt deelnemers digitaal exposantenprofiel

GrootGroenPlus biedt deelnemers digitaal exposantenprofiel

0

Vakbeurs GrootGroenPlus kent dit jaar vanwege corona geen fysieke editie. De beursorganisatie kiest voor een digitale beurs. Deelnemers krijgen een exposantenprofiel en kunnen hun product in korte filmpjes promoten. Ook is er digitaal aandacht voor sortiment, nieuwigheden en zijn er live-uitzendingen over actuele onderwerpen.

Voor de komende editie van vakbeurs GrootGroenPlus hebben 157 bedrijven zich ingeschreven. Nu deze beurs, die gehouden wordt van 30 september tot en met 2 oktober, fysiek niet kan doorgaan werkt de beursorganisatie aan een digitale versie. Deze is ook via een app in vier talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans) te volgen. De app is nu – twee weken voor de beurs – zo’n 1.200 keer gedownload.

Koppeling met Varb

Een van de beursonderdelen is dat elke deelnemer op de site van GrootGroenPlus een exposantenprofiel krijgt. Ieder profiel heeft een koppeling met vraag- en aanbodsplatform Varb. Dat was voorgaande jaren ook al zo, maar nieuw is dat site-bezoekers niet alleen het aanbod van kwekers kunnen inzien, maar nu ook op product kunnen zoeken en vervolgens kunnen zien welke deelnemers dit product aanbieden. Het aanbod van GrootGroenPlus-deelnemers is zo’n 26.500 regels.

Meer over de digitale versie van GrootGroenPlus in De Boomkwekerij 20. Dit nummer ligt vanaf 25 september bij abonnees op de mat. U kunt het artikel ook lezen in ons digitale magazine. (met inlog)

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar