GrootGroenPlus krijgt techniekveld

Vakbeurs GrootGroenPlus treft voorbereidingen voor een fysieke editie. Nieuw is dat techniekbedrijven tijdens de beurs machines tonen op een buitenterrein.

De beurorganisatie van vakbeurs GrootGroenPlus meldt dat de voorbereiding voor een live editie van de beurs in volle gang is. Alle stands zijn ingedeeld en de plattegrond staat online.

Nieuw is een techniekveld. Op dit buitenterrein kunnen deelnemers machines of andere slimme oplossingen voor de boomkwekerij tonen. De beursorganisatie spreekt hierbij van een extra dimensie aan de vakbeurs, die zich daarmee niet alleen richt op bomen en planten, maar op álles wat te maken heeft met een gezonde boomkwekerijsector.

Koppeling met Varb

Dit jaar wordt net als voorgaande jaren een koppeling gemaakt met Varb. Dit geeft deelnemers de mogelijkheid hun aanbod via de website toegankelijk te maken. Dit is in te zien via hun deelnemersprofiel, maar ook via een centrale zoekmachine. Deze mogelijkheid is openbaar.

Bedrijven die hun deuren tijdens de vakbeurs openstellen, zijn op de site of in de app te herkennen aan het oogje bij hun naam.

GrootGroenPlus 2021 vindt plaats op 6, 7 en 8 oktober.

Lees ook: GrootGroenPlus is volgeboekt

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties