Grote zorgen

Ik loop van geluk nog eens onder de trein. Eergisteravond kreeg ik een e-mail, van John Levitt. Hij beheert levens­verzekeringspolissen en is er eentje tegengekomen waarvan de eigenaar geen testament heeft gemaakt. En dus komt-ie vrij, maar John heeft een andere achternaam dan die gast en toen kwam ik in beeld.

Ik kan nu gewoon miljardair worden! En het enige wat ik daarvoor hoef te doen is mijn achternaam toe te laten voegen aan die polis. En dat kan die John doen, want die beheert die dingen. En nu denkt u, die John is een oplichter, maar volgens mij is dat niet zo, want hij stelt voor om die 12,8 miljard te delen, maar dan wel eerst 10% naar een goed doel over te maken. De goedzak.

Ik ben van dit alles nogal onder de indruk en ik heb er even over nagedacht. Het is allemaal mooi, maar zelf wordt-ie er ook nogal beter van dus had ik bedacht om alleen akkoord te gaan als ik mag bepalen waar die 10% naar toe gaat. En ik heb echt een briljant goed doel!

We moeten, als veilingaanvoerders, allemaal zo snel mogelijk naar 100% digitaal. En daarvoor moet Floriday de internationale standaard worden. Veel kwekers beginnen er enthousiast aan, maar haken net zo snel gedeprimeerd weer af. Dus wat als ik FloraHolland eens vooruit help met wat extra centjes?

Wat er nu staat is net zo stabiel als een brug in Genua. Het invoeren van aanbod, het maken van aanbiedingen, het printen van een aanvoerbrief, is net zo overzichtelijk als de uitslag van de verkiezingen in Wit-Rusland. Of de coronaregels voor mensen tussen de 13 en 18.

Er moet echt tempo op, want anders zitten we vanaf 1 janu­ari behoorlijk te tobben. Dat heb ik vanmorgen ook aan John laten weten, per e-mail. Ik twijfel wel of het lukt, want ik heb zojuist mijn broer gesproken. Die heeft net ook een mail van John ontvangen. John lijkt het niet zo eens met mijn voorstel anders zou hij niet verder zoeken naar geschikte erfgenamen. En nu maak ik me dus nog grotere zorgen over FloraHolland.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties