Tuin en Landschap Beurzen ‘Growing Together’ thema van 36e editie Plantarium

  ‘Growing Together’ thema van 36e editie Plantarium

  0

  Het thema van de 36e editie van Plantarium is ‘Growing Together’. De boomkwekerijvakbeurs wordt dit jaar samen met plantenbeurs Groen-Direkt georganiseerd. Beide beurzen vinden plaats van 22 t/m 24 augustus onder één dak.

  Naast de 300 nationale en internationale exposanten, die samen een enorm assortiment boomkwekerijproducten voor de consumenten- en institutionele markt presenteren, worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mechanisatie, teeltsystemen, gewasbescherming en nog veel meer gepresenteerd. Ook de nieuwighedenpresentatie mag natuurlijk niet ontbreken.

  Vergroening centraal

  In tegenstelling tot eerdere edities vindt Plantarium dit jaar niet plaats in eerste hal, maar in de hal die grenst aan de Najaarsbeurs van Groen-DirektDe nieuwe locatie biedt de organisatie de mogelijkheid om de bezoekers al bij de entree te verrassen.

  Willemstein Hoveniers en Leuverink Tuinen geven de entree vorm, samen met Dick Baelde, hoofdarrangeur van Plantarium en Groen-Direkt. De bezoekers worden meegenomen in een verhaallijn, waarbij vergroening van de wereld centraal staat.

  Er zal aandacht zijn voor Operatie Steenbreek en bezoekers worden geïnspireerd om de boodschap over het belang van het vergroenen van de omgeving mede uit te dragen in hun bedrijfsvoering.

  Dag korter

  In de nieuwe opzet duurt Plantarium een dag korter dan vorige edities, de consumentendag op de zaterdag vervalt. Adres van de beurs is Denemarkenlaan 9, Hazerswoude-Dorp. De beurs is te bereiken via de parkeerplaats op het Greenpark Boskoop.

  Entree is gratis door gebruik te maken van een relatiekaart of door digitale voorregistratie via www.plantarium.nl. Openingstijden van 8.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 16.00 uur.

  Reageer op dit artikel

  avatar