HAS Den Bosch komt met cursus Ondernemen in de Boomkwekerij

Met ingang van september 2019 komt HAS Hogeschool met een nieuwe boomkwekerijcursus. Deze wordt met name gegeven bij bedrijven in de omgeving van Opheusden.

De cursus bestaat uit vijf modules: Strategievorming, Strategische Marketing, Personeel en arbeidsmanagement, Ketenmanagement, Internationale handel en samenwerking en Financieel Management. Ook krijgen deelnemers de mogelijkheid om een ondernemerschapsassessment te doen. Het geeft ondernemers inzicht in zichzelf als persoon in relatie tot zijn of haar ondernemerschapskwaliteiten. De deelnemers worden hierin gedurende het traject bijgestaan door een persoonlijke coach, die ze helpt persoonlijke uitdagingen te realiseren en de opleiding om te zetten in concrete actieplannen.
HAS Hogeschool werkt hierbij samen met WEA accountants, Alfa Accountants, Rabobank, Greenport Gelderland, Boomteeltstudieclub Opheusden en Tree Center Opheusden.

Nieuwe competenties

Ondernemers hebben volgens de initiatiefnemers nieuwe competenties nodig en moeten zich een veelvoud aan kwaliteiten eigen maken. De cursus Ondernemen in de Boomkwekerij ondersteunt ze daarbij en helpt daarmee niet alleen de ondernemer zelf maar ook het bedrijf verder. De combinatie van individuele coaching, assessment en kennissessies moet er voor zorgen dat zowel ondernemer als bedrijf klaar zijn voor de toekomst.

De cursus start eerst in de omgeving Dodewaard/Opheusden, daarna hopen de partners verder het land in te gaan en overal boomkwekers de kans te geven deel te nemen.

Kijk hier voor meer informatie over de cursus.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties