De Boomkwekerij Holy Green: jongerenfestival tijdens Plantarium

  Holy Green: jongerenfestival tijdens Plantarium

  0

  Het jongerenfestival dat tijdens Plantarium wordt gehouden heeft de naam Holy Green meegekregen. Het festival wil jongeren uit een stedelijke omgeving verrassen met groene items.

  Tussen de 1.000 en 1.500 jongeren uit de Randstad worden op vrijdag 25 augustus verwacht en getrakteerd op muziek, to-do-items en Green Food and Beverages. Bezoekers en genodigden van Plantarium, waaronder gemeenten en openbare instellingen, worden tijdens de vakbeurs geïnformeerd wat de jongeren zoal wordt aangeboden.

  Een groep van jongeren werkt aan de inhoud van het festival. De groep wordt aangevoerd door Maarten Hupkes, festival en eventmanager van Floriade 2022 en projectleider van het eerste GROW-festival afgelopen september in Almere. In de groep zitten Aimee Smit, Donja Verbeij, Erik Rijnbeek, Rob Koetsier, David Moerings, Albert de Vries en Jeffrey Houtman. Die laatste twee presenteerden de voorlopige plannen op 28 februari aan het bestuur van Plantarium.

  Het festivalterrein ligt tussen de hallen van Plantarium en Groen-Direkt.

  Geïnteresseerden en leveranciers met passende groene items kunnen contact opnemen met donja@proba.info voor nadere informatie.

  Ron Barendse
  Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.