De Boomkwekerij Holygreen op herhaling

  Holygreen op herhaling

  0

  Op 24 augustus 2018 wordt voor de tweede maal het festival Holygreen gehouden in Boskoop. Het dansfestijn dat jongeren in aanraking wil brengen met de waarden van groen krijgt dus een vervolg.

  Het festival haakt opnieuw aan bij de beurzen Plantarium en Groen-Direkt en wordt op vrijdagavond gehouden; als een mooi sluitstuk van de boomkwekerij-beurzen die in 2018 onder één dak worden gehouden. Holygreen is het initiatief van een groep jongeren met wortels in de boomkwekerij die door het organiseren van een dansfestival een bijdrage willen leveren aan het imago van de sector en de groene producten die het voortbrengt.

  Knusser

  Woordvoerder namens het festival Jeffrey Houtman meldt met trots dat Holygreen op herhaling gaat en op hoofdlijnen gaat brengen wat het festival vorig jaar kenmerkte. De combinatie tussen foodtrucks, veel groen en leuke (groene) activiteiten keert terug, evenals een hoofdpodium met daarop aansprekende artiesten en de Groene Kroeg. Maar er zijn ook plannen voor nieuwe elementen zoals een terras aan het water. Holygreen wordt niet kleiner maar streeft wel naar een ‘iets compactere en knussere opzet’, aldus Houtman. De ambitie is bij de tweede editie zo’n 1000 bezoekers te trekken. Aan het muziekprogramma wordt gewerkt.

  Steun gevraagd

  Geen festival zonder steun van vrijwilligers en sponsoren. En dat geldt ook voor Holygreen. Het festival is nog op zoek naar bedrijven die financieel of met de handen uit de mouwen een bijdrage willen leveren. Ook vrijwilligers zijn bijzonder welkom, met name bij de op- en afbouw. Aanmelden kan via info@holygreen.nl.

  Wim du Mortier
  Wim du Mortier, coördinator Hortipoint Mediaproducties

  Reageer op dit artikel

  avatar