De Boomkwekerij Hoofdletter H

Hoofdletter H

0

Ik weet het niet hoor. Sinds ik dat nieuwe ding aan mijn sleutelbos heb, is het toch anders geworden.

Hij past niet meer zo lekker in mijn broekzak en als ik de autosleutel in het slot steek, tikt ie de hele tijd tegen mijn knie aan. Ik vind het eigenlijk maar een lastig ding als ik eerlijk ben. Maar ja, wat moet, dat moet. Dus nu is die gele BOB er af en hangt er de hoofdletter H.

Ik hoor u denken. De hoofdletter H. Hoezo H? Ja, de H. En nee, die heb ik niet gekregen van Carnavalsvereniging de Heikneuters afgelopen week. En ook niet van de politie als teken van Heel-weinig-gedronken-voor-deze-alcoholcontrole. Daar was die BOB nog van. Ooit.

Deze H is de sleutelHanger van de Container Centralen (CC). En vraag me niet waarom het dan geen C is, want volgens mij had dat net zo goed gekund. O, u heeft hem nog niet? Hij is Heel gratis. Via de website aan te vragen. Wel een risico, want misschien komen ze binnenkort toch wel met een Handelings-, Huur- of andere Hele mooie toeslag. Je weet het immers maar nooit met die Container Centralen. Maar voorlopig is de H gratis aan te vragen via de website.

U bent intussen nieuwsgierig waar die H nu voor bedoeld is? Ik zal het uitleggen. De H heeft u nodig om te controleren of de platen in uw CC-containers echt zijn. Die H legt u dan om het haakje waar de plaat mee in de staander hangt. Dat dingetje wat bijna altijd recht is, maar krom als u net even wat meer haast heeft om die kar te bouwen. En nu komt het.

Als de H niet past, dan is er niks aan de hand. Dus nog een keer, als de H NIET past is het goed. Als de H wel past dan zijn er twee opties. Als de plaat goed gezond is, is er niks aan de hand. Maar als de plaat ziek of gehandicapt is, dan heeft u een probleem. Want dan zult u hem zelf beter moeten maken. Dat doen ze bij de CC niet meer voor u. Of toch weer wel.

Hallo! Er zitten een Heleboel Hopeloze platen in het systeem hoor! Die hebben Hulp nodig. Want wij kwekers Hebben die platen Hard nodig. Ik word er Horendol van. Volgens mij is het een Behoorlijk Onbeholpen Bestand platen. Toch een Hiep Hiep Hoera voor de H?