Hornbach gaat tuinen aanleggen

Naast de verkoop van tuinartikelen, gaat bouwmarkt Hornbach ook de aanleg van tuinen verzorgen. Zij doet dit met geselecteerde partners.

Hornbach is sinds dit voorjaar uitgebreid met een tuinadvies-centrum. Klanten kunnen hier terecht voor inspiratie, ontwerp en realisatie. De vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel is de eerste vestiging met deze service. Het gaat hierbij om bestrating, houtwerk en beplanting.

Op de website van Hornbach zegt Evert de Goede, algemeen directeur van Hornbach Nederland: „Na een vrijblijvend gesprek met een van onze tuinadviseurs en een bezichtiging op locatie wordt een 3D-ontwerp gemaakt. Is de klant tevreden, dan starten we met de planningsfase. De benodigde materialen worden besteld en het transport wordt geregeld. Tot slot schakelen wij de juiste mensen in voor de uitvoering van het project.”

MontageService

De uitvoering vindt plaats door MontageService van Hornbach. Deze service was er al voor binnenprojecten. Hierbij worden servicepartners van Hornbach ingeschakeld om bijvoorbeeld een badkamer te plaatsen of te renoveren. Sinds 1 februari zet Hornbach MontageService ook in bij tuinprojecten.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties