De Boomkwekerij Markt ’Ik wil wel voor een plek in de Ledenraad gaan’

’Ik wil wel voor een plek in de Ledenraad gaan’

0

Vaste plantenkweker Arnoud van der Knaap is blij dat de Algemene Ledenvergadering van Royal FloraHolland heeft gekozen voor het instellen van een Ledenraad. Van der Knaap deed naar eigen zeggen positieve ervaringen op tijdens de pilot Ledenraad, waarin hij een van de deelnemers was.

„Hoe de Ledenraad tijdens de recente pilot heeft gefunctioneerd stemt mij tevreden”, zegt vaste plantenkweker Arnoud van der Knaap van kwekerij De Noordpoel in De Kwakel. „Mijn ervaring is dat een Ledenraad aan de voorkant van de besluitvorming zit en echt invloed kan uitoefenen. De nieuwe manier waarop sessies met leden worden georganiseerd functioneert wat mij betreft goed.”

Van der Knaap is, naast lid van de pilot Ledenraad, ook lid van de Royal FloraHolland Productcommissie Boomkwekerijproducten (FPC Boomkwekerijproducten).

„Ik wil straks ook best gaan voor een plek in de Ledenraad. Mijn lijntjes met tuinplantenkwekers zijn kort, en dat geldt ook voor de zaken die binnen de FPC Boomkwekerijproducten spelen”, aldus Van der Knaap.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar