International Consumer Goods Show gaat niet door

  In december was de organisatie van de International Consumer Goods Show (Christmasworld, Paperworld en Ambiente) er nog van overtuigd dat de beurs in de Messe Frankfurt in april kon doorgaan, maar de coronapandemie blijft roet in het eten gooien. Vanwege de strenge maatregelen in Duitsland en de reisbeperkingen wereldwijd is besloten de beurs te cancellen.

  Volgens Detlef Braun van Messe Frankfurt is het simpelweg niet mogelijk om beurzen te organiseren in de maanden april en mei. ‘De maatregelen zijn in Duitsland ook weer aangescherpt en reizen is ook niet mogelijk. Het is daarom voor ons en de leveranciers onmogelijk een beurs neer te organiseren.’ International Consumer Goods Show, een eenmalige samenvoeging van Christmasworld, Paperworld en Ambiente) zou plaatsvinden van 17 tot en met 20 april.

  Digitale dag

  In plaats van de fysieke beurs biedt de beurs een Consumer Goods Digital Day aan op 20 april. Op dit online event kunnen inkopers elkaar ontmoeten, netwerken en informatie uitwisselen hoe zij hun bedrijf runnen tijdens de coronacrisis. Het event wordt aangevuld met Nextrade, een platform voor de home&living branche. Bedrijven kunnen hier hun (nieuwe) producten en collecties laten zien.

  Beurzen in 2022

  In 2022 vinden de beurzen weer los van elkaar plaats. Christmasworld is van 28 januari tot 1 februari. Creative- en Paperworld van 29 januari tot 1 februari en Ambiente wordt van 11 tot 15 februari gehouden.

  Bron en foto: Messe Frankfurt

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties