De Boomkwekerij Markt Intratuin stopt sponsoring Groene Handen

Intratuin stopt sponsoring Groene Handen

0

Groene Handen, het televisieprogramma van Lodewijk Hoekstra, krijgt dit najaar geen vervolg. Dit zou komen omdat Intratuin zich als sponsor heeft teruggetrokken. Dat meldt website Televisier.

Dit voorjaar was Groene Handen voor het eerst bij RTL4 op televisie te zien. In het groene lifestyle-programma stonden planten, bloemen en de natuur volgens presentator Lodewijk Hoekstra centraal. De kijkcijfers zouden echter vanaf het begin, mede door het zachte lenteweer, ’niet super’ zijn geweest.

Hoekstra is niet blij. „Voor een televisieprogramma heb je hoofdsponsoren nodig en het liefst hoofdsponsoren die zich een beetje aan hun woord houden. Daarvoor moet je niet bij de Intratuin zijn, laten we het daarop houden”, zou Hoekstra op Radio 2 hebben gezegd.

Hoekstra is inmiddels op zoek naar nieuwe sponsors voor een doorstart van het groenprogramma. Dat zou op zijn vroegst volgend voorjaar worden.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar