De Boomkwekerij Inwoners Alphen bezoeken Plantarium by Night

  Inwoners Alphen bezoeken Plantarium by Night

  0

  Voor het eerst was Plantarium by Night geopend voor iedereen uit de gemeente Alphen aan den Rijn. De speciale avondopening op donderdag trok rond de 260 inwoners.

  Voorgaande jaren werd Plantarium by Night met name bezocht door burgemeesters, wethouders en andere ambtenaren van Alphen aan den Rijn, omliggende gemeenten en provincie Zuid-Holland.

  Ook dit jaar bezocht een delegatie van de gemeente Plantarium, waaronder burgemeester Liesbeth Spies en wethouder Kees van Velzen (links).

  Dit jaar had de gemeente, mede omdat de consumentendag op zaterdag dit jaar is vervallen, alle inwoners uitgenodigd om te genieten van (met name visueel aantrekkelijke) producten die de boomkwekerijsector te bieden heeft. Ook Zonnebloem-gasten mochten meedoen aan de rondleiding over de vakbeurs: mensen met een lichamelijke beperking die door de inzet van Zonnebloem-vrijwilligers toch eropuit kunnen.

  De meeste bezoekers op donderdagavond waren inwoners.

  Foto’s: Plantarium

   

  Arno Engels
  Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.

  Reageer op dit artikel

  avatar