’IPM Essen kan vooralsnog doorgaan’

De Nederlandse delegatie van kwekers, die onder de vlag van Bizz Holland deelneemt aan IPM Essen, heeft deze week van de beursorganisatie te horen gekregen dat de beurs vooralsnog kan doorgaan. „We volgen de berichtgeving op de voet”, zegt Sandra van Tol namens Bizz Holland.

In Duitsland zijn sinds 24 november strengere coronamaatregelen van kracht. Om op dit moment de beursvloer in Essen op te mogen wordt een 3G-beleid (gevaccineerd, genezen of getest) gehanteerd. Voor het restaurant geldt 2G (gevaccineerd of genezen). Bezoekers moeten een mondkapje dragen, behalve als ze zitten.

Onder de huidige omstandigheden kan de beurs vooralsnog doorgaan. Dat heeft de directie van IPM Essen deze week aan Bizz Holland laten weten.

Essen Motor Show

Deze dagen wordt in Messe Essen, de locatie waar ook IPM Essen plaatsvindt, Essen Motor Show georganiseerd. In 10 dagen tijd worden hier volgens Van Tol zo’n 100.000 bezoekers verwacht. „Die draait dus op dit moment, maar dat is geen garantie voor het doorgaan van IPM Essen. We volgen de berichtgeving op de voet”, aldus Van Tol.

Eerder deze week maakte de organisatie van Grüne Woche bekend dat de editie van 2022 in verband met corona niet doorgaat. Deze beurs zou van 12 tot en met 30 januari in Berlijn worden gehouden.

IPM Essen staat op de kalender voor 25 tot en met 28 januari 2022.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties