JUB Holland winnaar Tuinbouw Ondernemersprijs

    JUB Holland is de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2017. Het bloembollenbedrijf mag zich hierdoor een jaar lang ambassadeur van de tuinbouwsector noemen.

    De jury was onder de indruk vanwege de sterke visie en maatschappelijke betrokkenheid van JUB Holland. De ondernemers geven bloembollen een plaats in de samenleving en zoeken daarvoor op innovatieve wijze samenwerking met gemeenten en organisaties. Bollen als ondersteuning van de biodiversiteit is daarbij een belangrijk speerpunt. De winnaar van 2017 onderneemt met visie, durf en daadkracht. JUB Holland brengt de bloembollensector een stap verder, aldus de jury.

    Familiebedrijven
    Alle drie genomineerde bedrijven zijn echte familiebedrijven, al generaties lang innovatief en volhardend in waar zij voor staan: een toekomstbestendige tuinbouw. De andere twee genomineerde waren: Bunnik Plants in Bleiswijk en Green Specialties Holland, een bladgroentebedrijf, in Lierop. Ook zij blinken uit in duurzaam ondernemen, marktgerichtheid, innovatieve producten en sterke internationale activiteiten.

    Bron en foto: Tuinbouw Ondernemersprijs