Jolanda van Hasselt stopt als voorzitter Ledenraad Treeport

Jolanda van Hasselt heeft afscheid genomen als voorzitter Ledenraad Treeport. Dat gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering van Treeport op maandag 28 januari.

Volgens Van Hasselt is het tijd voor wisseling van de wacht. Zij vindt dat de functie van voorzitter niet te lang door dezelfde persoon moet worden ingevuld. Zij blijft echter wel ’gewoon’ lid van de ledenraad. Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd zij hiervoor unaniem gekozen.

Twee leden namen afscheid van de ledenraad: Jean-Pierre van der Peijl en Marco Braspenning. Zij werden door Van Hasselt bedankt voor hun inzet. Twee leden werden benoemd tot Lid voor het Leven: Ria Laurijssen en John Frijters.

Jolanda van Hasselt spreekt voor het laatst als voorzitter van de Ledenraad van Treeport de aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering toe.

Bufferzone 7

Tijdens de ledenvergadering werd teruggekeken op 2018. Er werd stilgestaan bij het feit dat leden zich hebben verbonden om vorm te geven aan een goede waterhuishouding in de regio. Daarnaast is Bufferzone 7 in standgehouden en dat wordt gezien als een belangrijk resultaat voor de regio. Verder is met 111 leden het ledenaantal in het afgelopen jaar gestegen.

Doelstellingen voor 2019 zijn onder andere aandacht voor duurzaamheid middels het invullen van de Duurzaamheidsboom en de opzet van een jongerenafdeling. Ook verdere groei van het ledenaantal is een streven voor dit jaar.
Verder bevat de jaarplanning van Treeport onder andere Treeportcafe’s, Tuinavonden en een excursie naar het buitenland.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties