De Boomkwekerij Teelt Jubilerende kunststofverwerker houdt open dag

Jubilerende kunststofverwerker houdt open dag

0

Kunststofverwerkend bedrijf IPP Holland organiseert een open dag vanwege het 50-jarig ondernemerschap van directeur Henk Aufderhaar.

De open dag bij IPP Holland is zaterdag 23 maart, van 10.00 tot 15.00 uur aan Sluiskil 6, Vroomshoop (Overijssel). Bezoekers kunnen daar de productie, met behulp van spuitgietmachines, zien van diverse kunststofproducten.

IPP Holland produceert niet alleen potten, containers en trays, maar ook bijvoorbeeld kratten en bloemenemmers, in diverse soorten, maten en decoraties. Het bedrijf beschikt over een eigen drukkerij. De producten worden gemaakt van gerecyclede grondstoffen die weer te recyclen zijn.

Het ondernemerschap van directeur Henk Aufderhaar begon in 1969, in een kleine schuur achter zijn ouderlijk huis in Den Ham. In de afgelopen halve eeuw heeft hij meerdere bedrijven rond kunststofverwerking opgezet. Vanwege zijn activiteiten en verdiensten ontving Aufderhaar in 1998 de koninklijke onderscheiding Ridder in Orde van Oranje-Nassau.

Foto: IPP Holland

Arno Engels
Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.

Reageer op dit artikel

avatar