Koning opent nieuw informatiecentrum Koppert

  Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe informatiecentrum van Koppert Biological Systems geopend. Het familiebedrijf viert dit jaar haar 50-jarig bestaan met de opening van het informatiecentrum en een seminar.

  Na de openingshandeling leidden directeurs Paul Koppert en Henri Oosthoek de Koning rond. „De aanwezigheid van de Koning vandaag is een erkenning voor hen en een kroon op ons werk van de afgelopen 50 jaar”, zei Paul Koppert

  In het informatiecentrum leren bezoekers over biologische gewasbescherming. Op interactieve wijze krijgen onder meer telers, onderzoeksinstellingen, studenten en overheden uit het binnen- en buitenland informatie over de visie van Koppert, het onderzoek, de ontwikkeling van biologische gewasbescherming en het productieproces.

  Veel bezoekers
  Het informatiecentrum is gebouwd uit de behoefte om de vele bezoekers die het bedrijf jaarlijks ontvangt nog beter te informeren. In 2017 ontving Koppert al zo’n 1000 bezoekers uit 35 landen. De verwachting is dat dit aantal nog zal groeien nu het informatiecentrum is ontwikkeld.

  Rondleidingen zijn vanaf één oktober te boeken via de website van Koppert.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties