De Boomkwekerij Mesken verruilt Stichting Groenkeur voor VGB

  Mesken verruilt Stichting Groenkeur voor VGB

  0

  Groenkeur-directeur Matthijs Mesken gaat het kwaliteitsinstituut binnenkort verlaten.  Mesken begint per 1 augustus als directeur bij de Vereniging van Groothandelaren in Bloemisterijproducten.

  Het stichtingsbestuur spreekt haar waardering uit voor de wijze waarop onder leiding van Mesken Stichting Groenkeur de afgelopen vijfenhalf jaar is geprofessionaliseerd. Het aantal deelnemers is toegenomen en er zijn nieuwe markten aangeboord.

  In 2013 presenteerde Mesken de Beleidsvisie 2020 waarin het toekomstperspectief voor de stichting uiteen werd gezet, naar aanleiding van discussies en gesprekken met deelnemende partijen. Ook werd het certificaat Boomkwekerijproducten toegevoegd aan de Groenkeur-certificaten.

  Groenkeur is volgens het stichtingsbestuur meer zichtbaar geworden voor deelnemers en opdrachtgevers, en de stichting staat er financieel goed voor. Op 2 juni komt het bestuur bijeen om een functieprofiel voor de nieuwe directeur op te stellen.

  Ralph Mens
  Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van de titels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij.

  Reageer op dit artikel

  avatar