Najaarsbeurs Arie Bouman Tuinplanten duurt tien dagen

Bij Arie Bouman Tuinplanten wordt dit jaar gekozen voor een andere opzet van hun najaarsbeurs. Geen drie dagen waarbij klanten vrij kunnen inlopen, maar twee weken waarbij klanten alleen op afspraak welkom zijn.

„Het overslaan van onze najaarsbeurs is nooit een optie geweest”, zegt directeur Dirk Bouman. „We zien dat persoonlijk contact met klanten belangrijker wordt. Wat dat betreft past de nieuwe opzet ook wel weer goed in onze strategie om klanten meer aandacht te kunnen geven. Ook hebben we door op afspraak te werken de zekerheid dat we kunnen voldoen aan de RIVM-maatregelen.”

De beurs van Arie Bouman Tuinplanten wordt gehouden van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus. En van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september. Alle dagen van 7 tot 17 uur.

De najaarsbeurs van Arie Bouman Tuinplanten verandert, maar dat gaat volgens de tuincentrumleverancier niet ten koste van de klantbeleving. (foto: Ron Barendse)

In De Boomkwekerij 13 leest u meer over de najaarsbeurzen van Arie Bouman Tuinplanten, Plant Collect, Groen-Direkt en Plantarium. Dit nummer ligt vanaf 19 juni bij abonnees op de mat. U kunt het artikel ook lezen (met inlog) in ons digitale magazine.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties